Commercieel medewerker binnendienst

Functieomschrijving

Heb jij ervaring in klantenservice en streef jij naar de ultieme klanttevredenheid? Ben jij daarnaast enthousiast, communicatief vaardig en accuraat? Lees dan snel verder. Wij zijn namelijk voor ons hechte leuke team in Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een betrokken collega! Wat dat precies inhoudt, lees je hieronder! 


Wat ga je doen?
Als commercieel medewerker binnendienst ga je samen met je team aan de slag om collega’s van de verhuurafdeling op een administratieve manier te ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden. Je staat via de telefoon en mail non-stop in verbinding met de klant en beantwoordt wel zo’n 80 tot 100 vragen per dag!
Gelukkig werk je in een gezellig team waarbij je altijd terecht kan voor je vragen. Het is belangrijk dat je goed kan luisteren, inleven en acteren op ad-hoc werkzaamheden.

Je taakonderdelen zijn onder andere:

 • Het telefonisch informeren en adviseren van kandidaat-huurders;
 • Je ondersteunt de binnendienstmedewerkers, waarbij je onder meer kunt denken aan het opmaken huurovereenkomsten en brochures;
 • Je meldt woningen aan op diverse internetsites;
 • Voorkomende werkzaamheden op binnendienst verhuur zoals mailbox bijhouden, inschrijvingen verwerken etc.;
 • Invoeren en beheren van het CRM systeem;
 • Meedenken aan de verdere ontwikkeling van het verhuurproces.

Functievereisten

Wie ben jij?

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij praktisch, kun je goed plannen en organiseren en kun jij als geen ander snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Tevens ben jij enthousiast en breng je een frisse dosis energie mee naar het kantoor. Je bent communicatief sterk en je gaat een lastig gesprek niet uit de weg. Jij bent een teamplayer maar je kunt ook goed zelfstandig werken en je werkt nauwkeurig. 

Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken, dynamisch ondernemend en innovatief zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Je beschikt bij voorkeur over:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau met daarbij een afgeronde opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit en ervaring met digitale processen en digitaal werken is een absolute pré.


Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige fulltime functie binnen een energieke organisatie;
 • Een stimulerende en inspirerende werkomgeving, waarin je je kunt ontwikkelen;
 • En uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
vb&t Verhuurmakelaars is onderdeel van vb&t Vastgoedmanagement. Dit is een toekomstgerichte en dynamische vastgoedmanagementorganisatie die namens haar opdrachtgevers zowel woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden als (semi)openbare gebouwen beheert. vb&t Vastgoedmanagement maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.


Interesse?

Sluit deze vacature perfect aan bij jouw ambities en skills? Start dan nu jouw avontuur bij vb&t door te reageren via de sollicitatiebutton.

Door middel van de volgende stappen leren wij jou graag kennen:

Stap 1. Upload jouw cv en motivatie (t.a.v. …)

Stap 2. Wij nemen contact met je op voor een telefonische kennismaking

Stap 3. Maximaal 2 gesprekken met de Recruiter, teamleider en eventueel iemand uit het team

Stap 4. We maken je blij met goede arbeidsvoorwaarden

Stap 5. Je neemt deel aan onze capaciteiten- en persoonlijkheidsmeting

Stap 6. Contract ondertekenen en een warm welkom!

Heb je nog vragen over de vacature of de organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Anneke van Jongenelen-Janssen via 040-8516974. Heb je verder nog algemene vragen? Stel deze dan aan ons HR team via hr@vbtgroep.nl.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.