Commercieel medewerker binnendienst Makelaardij

Functieomschrijving

Voor ons enthousiaste team van Hospitality Managers in Helmond, zijn wij per direct op zoek naar een servicegerichte, communicatief sterke en betrokken collega! Herken jij je in eigenschappen als kordaat, ondernemend, beschik je over een commerciële instelling en voel je je thuis in een team van betrokken collega’s? Dan horen wij heel graag van jou!


Wat ga je doen?

Als Hospitality Manager makelaardij ben je een échte duizendpoot en ga je dagelijks aan de slag om de binnen- en buitendienst zo efficiënt mogelijk draaiende te houden. Je bent hierbij eerstelijns aanspreekpunt voor klanten (zowel telefonisch als per mail) en verleent optimale service voor onze Makelaars. Hierbij streef je altijd naar maximale klanttevredenheid!


Dagelijks houd je je bezig met onder meer:

 • Het verzorgen van het eerste klantcontact met (mogelijke) klanten;
 • Het verzorgen van aftersales;
 • Het beheren van de post en het mailverkeer;
 • Het ondersteunen van de Makelaars, waarbij je onder meer kunt denken aan het opmaken van koop- en huurovereenkomsten, het inplannen van afspraken, het opmaken van brochures en online plaatsen van woningen;
 • Het zorgdragen voor de volledigheid en voortgang van startdossiers en verkoopdossiers;
 • Het creatief bijdragen aan de continue optimalisatie van het verkoopproces.

Benieuwd hoe het is om te werken als Hospitality Manager bij vb&t Makelaars? Bekijk dan hier het filmpje van Esther:

Functievereisten

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, leergierig, durft te zeggen waar het op staat, zelfstartend, commercieel en vooral erg klantgericht. Je bent flexibel en bent graag bezig met van alles wat. Daarnaast ben en werk je enorm gestructureerd en behoudt je overzicht over je werkzaamheden.

Verder beschik je over:

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau met daarbij een afgeronde opleiding;
 • Ongeveer 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goed beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede vaardigheden op het gebied van Office pakketten.


Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige, zelfstandige functie binnen een energieke organisatie en een betrokken team;
 • Een afwisselende baan met vrijheid en daaraan gerelateerde verantwoordelijkheden;
 • Een stimulerende en inspirerende werkomgeving, waarin je je kunt ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om je (onbeperkt) op allerhande onderwerpen te bekwamen middels digitaal leren;
 • En uiteraard marktconforme arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij?

vb&t Makelaars maakt onderdeel uit van de vb&t groep. Wij hebben kantoren in Eindhoven, Helmond en Den Bosch en zijn werkzaam in de gehele Brabantse woningmarkt. Persoonlijke aandacht en bevlogenheid combineren wij met de meest moderne marketing- en communicatie technieken, Daarnaast weten we ons landelijke netwerk en onze eigen bedrijfsonderdelen zoals vb&t verhuurmakelaars en Freek Hypotheken prima in te zetten met maar één doel: onze klanten helpen bij het realiseren van woondromen. vb&t groep is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.


Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit om per mail je interesse kenbaar te maken door een motivatiebrief met cv te mailen naar hr@vbtgroep.nl, ter attentie van Christel Nooijen. Wil je meer informatie over de functie, bel dan even met haar, zij is bereikbaar op telefoonnummer: 040-2696946.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.