Corporate Recruiter

Functieomschrijving

Eindhoven | vb&t Groep


Ga jij met ons de uitdaging aan om onze organisatie uit te breiden met de juiste collega’s én ons werkgeversimago te versterken? Voor ons enthousiaste HR team zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter met een frisse blik, no-nonsense houding en goede communicatieve en netwerk skills! Dus ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een hecht en gezellig team? Reageer dan direct!


Wat ga je doen?
Als Corporate Recruiter ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het werving & selectieproces van vb&t! Zo ga je aan de slag met het proactief benaderen van interessante kandidaten en begeleid je de kandidaten gedurende het selectieproces. Verder voer je onder meer (eerste) selectiegesprekken, adviseer je teamleiders, bespreek je assessments en voer je salarisonderhandelingen. Je bent daarmee een belangrijke spil in ons werving & selectie proces en weet in no time de juiste talenten voor de juiste functie te vinden! Uiteraard sta je er niet alleen voor, je maakt namelijk onderdeel uit van ons enthousiaste en gezellige team HR & Facilitair (9 medewerkers). Je voorziet het HR team en teamleiders van updates, bespreekt de voortgang van de vacatures, evalueert de wervingsaanpak en bepaalt de prioriteiten. Tenslotte stel je in deze functie altijd de kandidaat centraal en streef je naar een optimale candidate experience!


Dagelijks ben je onder meer bezig met de volgende werkzaamheden:

· Het sparren met leidinggevende over vacatures en vervolgens het schrijven en publiceren (intern en extern) van wervende vacatureteksten;

· Het beoordelen van binnenkomende sollicitaties;

· Het proactief benaderen van interessante kandidaten;

· Het verzorgen van een eerste telefonische screening op basis van cv;

· Het voeren van eerste selectiegesprekken met kandidaten;

· Het voeren van arbeidsvoorwaardelijke gesprekken;

· Het ontzorgen en adviseren van leidinggevenden en directie op het gebied van werving & selectie;

· Bijdragen aan een goede employer branding;

· Het verzamelen en analyseren van data om er zo achter te komen hoe we de beste kandidaten kunnen vinden voor onze vacatures;

· Het verzorgen van wervingsacties, denk hierbij aan social media uitingen in overleg met afdeling Marketing, het schakelen met selectiebureaus etc.;

· Het ondersteunen bij HR projecten als onboarding, de arbeidsmarktcommunicatie, en het verder professionaliseren van onze afdeling;

· Het actief opbouwen van relaties op de markt met bijv. hogescholen, universiteiten en andere interessante partijen;

· Het (mede) voeren van exit gesprekken;

· En uiteraard binnen het team het mee vorm geven van het HR beleid.

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent het visitekaartje van onze organisatie! Je bent assertief, ondernemend maar vooral ook open, benaderbaar en energiek, kandidaten moeten een prettig gevoel hebben bij jou. Je hebt het lef om te zeggen waar het op staat, gaat een uitdaging niet uit de weg en pakt zaken snel op. Communicatief ben je zeer vaardig en je haalt energie uit netwerken. Je werkt graag in een omgeving waar veel gelachen en hard gewerkt wordt, zorgt ervoor dat je kennis altijd up-to-date is en weet onze boodschap over te brengen op de juiste doelgroep. Tenslotte zie je elke dag nieuwe kansen, denk je creatief na over je vak, schakel je proactief en ga je altijd voor het beste resultaat!

Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Verder beschik je bij voorkeur over:

 • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRM, bedrijfskunde of communicatie;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring;
 • Relevante werkervaring in een recruitment functie is een pré;
 • Ervaring met vastgoed, danwel affiniteit met vastgoed is een grote pré;
 • Een energieke en inspirerende persoonlijkheid en gezonde dosis humor waarmee je kandidaten voor vb&t enthousiasmeert;
 • Ervaring met de software van Recruitee is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele en dynamische organisatie in de vastgoedwereld. Work hard play hard, jouw persoonlijke ontwikkeling en de teamspirit staan bij ons voorop. Wij prijzen onszelf om onze leuke en energieke werksfeer met enthousiaste collega’s die het werk nóg leuker maken!

Verder krijg je van ons:

 • Uiteraard een marktconform salaris;
 • Op fulltime basis heb je in een kalenderjaar 30 vakantiedagen, waarvan er drie collectief kunnen worden vastgesteld om te ontspannen;
 • Een gunstige vergoeding voor zakelijke kilometers;
 • Een gunstige collectieve pensioenregeling;
 • Uitstekende thuiswerkverstrekkingen, indien dit tot je functie behoort;
 • Jouw ontwikkeling staat voorop! Denk aan POP-plannen en toegang tot het online training platform GoodHabitz;
 • Neem deel aan de gezellige borrels en toffe evenementen.


Wie zijn wij?
vb&t groep is een professionele en complete dienstverlener in vastgoed en huisvesting. Onze jarenlange ervaring en brede scope op zowel de commerciële, technische als financiële aspecten van onroerend goed maken ons bij uitstek geschikt als partner in het bemiddelen, realiseren, exploiteren, taxeren en financieren van vastgoed. Niet alleen woningen, ook commercieel vastgoed en utiliteitsgebouwen hebben onze volledige aandacht. Onze klanten (particulieren, bedrijven en overheidsinstanties) ervaren het voordeel van synergie tussen de diverse diensten van ons bedrijf.


Interesse?

Sluit deze vacature perfect aan bij jouw ambities en skills? Start dan nu jouw avontuur bij vb&t door te reageren via de sollicitatiebutton.

Door middel van de volgende stappen leren wij jou graag kennen:

Stap 1. Upload jouw cv en motivatie (t.a.v. …)

Stap 2. Wij nemen contact met je op voor een telefonische kennismaking

Stap 3. Maximaal 2 gesprekken met de Recruiter, teamleider en eventueel iemand uit het team

Stap 4. We maken je blij met goede arbeidsvoorwaarden

Stap 5. Je neemt deel aan onze capaciteiten- en persoonlijkheidsmeting

Stap 6. Contract ondertekenen en een warm welkom!

Heb je nog vragen over de vacature of de organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Regina Hol (HR Manager). Wil je meer informatie over de functie, bel dan gerust even met haar via: 040-2696976.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.