(Junior) Bouwkundig inspecteur VvE

Functieomschrijving

32-40 uur per week

Ben jij een enthousiaste en gedreven bouwkundig inspecteur? Is het uitvoeren van verschillende soorten inspecties en keuringen helemaal jouw ding en typeer jij jezelf als communicatief sterk, proactief en zelfstandig die samen met vb&t een succesvolle toekomst tegemoet wil gaan? Dan horen wij graag van jou!


Wat ga je doen?

vb&t vve diensten is gecertificeerd volgens de BRL9500 voor het opstellen van energie maatwerk adviezen en een duurzame meerjaren-onderhoudsplannen. Heb je nog geen ervaring, geen probleem. De wil om, onder begeleiding van het bestaande team, het vak te leren en relevante cursussen en opleidingen te volgen is wel een absolute must. Als bouwkundig inspecteur ga je werken in het team Techniek en duurzaamheid en voer je inspecties uit ten behoeve van het opstellen van MJOP’s voor woongebouwen / appartementen complexen.

Hiervoor is het noodzakelijk dat er technische opnames uitgevoerd worden ten behoeve van deze rapportages. De opnameresultaten verwerk je vervolgens, samen met het team, tot diverse rapportages (gebruikmakend van O-prognose en VABI ) waarmee de Vereniging van Eigenaars (VvE) haar beleid met betrekking tot het toekomstig planmatig onderhoud en verduurzaming van het gebouw kan bepalen.


Je taakonderdelen zijn onder andere:

 • Conditiemetingen conform NEN normeringen;
 • Opstellen van meerjarenbegroting planmatig onderhoud;
 • Het periodiek herzien van de bestaande meerjarenbegroting planmatig onderhoud;
 • Vervaardigen van energie prestatieadviezen.

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent een collegiale, besluitvaardige en accurate aanpakker. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, stressbestendig, resultaatgericht, direct, correct en afspraak-is-afspraak is voor jou vanzelfsprekend. Je draagt duurzaamheid een warm hart toe en je voelt je thuis in een snel veranderende wereld. Tenslotte kenmerk jij je door een hoge betrokkenheid bij je werk en je gemotiveerde en flexibele instelling.


Je beschikt bij voorkeur over:

 • Vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren van eigen werkzaamheden;
 • Flexibiliteit en anticipatievermogen;
 • Werkervaring is geen vereiste maar uiteraard nodigen wij ook kandidaten met ervaring uit om te reageren;
 • Rijbewijs B;
 • Een technische opleiding of achtergrond is een pré;
 • MBO werk- en denkniveau.


Wat bieden wij jou?

 • Een stimulerende werkomgeving in een jonge organisatie;
 • Een afwisselende baan met vrijheid en daaraan gerelateerde verantwoordelijkheden
 • Gebruik van mobiele telefoon en laptop van werkgever;
 • Mogelijkheid om je (onbeperkt) op allerhande onderwerpen te bekwamen middels digitaal leren;
 • Uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Gebruik van een leaseauto.

Wie zijn wij?
vb&t VvE diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer van Vereniging van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE beheer. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt. Wij staan garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. vb&t VvE diensten maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.


Interesse?
Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit om zo snel mogelijk per mail je interesse kenbaar te maken door een motivatiebrief met cv te mailen naar hr@vbtgroep.nl ter attentie van Hans van de Ven (directeur). Wil je meer informatie over de functie, neem dan even telefonisch contact met hem op via: 06-29081212.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.