(Junior) VvE Manager

Functieomschrijving

Arnhem | vb&t VvE diensten | 32 - 40 uur per week


Ben jij servicegericht en een kei in het managen van zaken, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons gezellige team in Arnhem zijn wij op zoek naar een nieuwe collega VvE Manager. Als VvE Manager organiseer je o.a. vergaderingen, ben je voorzitter en notuleer je. Verder ben je het aanspreekpunt voor eigenaren en besturen. In deze veelzijdige functie werk je naar een optimale klanttevredenheid.


Wat ga je doen?

Samen met jouw directe collega's ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze opdrachtgevers; de Verenigingen van Eigenaars (VvE's). In deze uitdagende functie ben jij het aanspreekpunt voor de besturen en eigenaars.

Het takenpakket bestaat onder meer uit:

 • Het organiseren, voorzitten en notuleren van vergaderingen;
 • Het uitvoeren en/of opvolgen van actiepunten, voorkomend uit de vergaderingen;
 • Technisch management; voorbereiden en (coördineren) van planmatig onderhoud, monitoren van de opvolging van klachten en de afhandeling van storingen en schades;
 • Financieel management: opstellen van begrotingen, controleren jaarrekening, financiële afwikkeling van vergaderbesluiten en het tijdig beoordelen en accorderen van facturen;
 • Continue meedenken over (proces)verbeteringen binnen de afdeling en de organisatie.

Functievereisten

Wie ben jij?

Als VvE Manager draag jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je staat stevig in je schoenen en je werkt goed onder een bepaalde mate van stress. Je weet van aanpakken, bent proactief en met jouw collegialiteit sta je collega's bij waar nodig. Accuraat werken is voor jou vanzelfsprekend. Tenslotte kenmerk jij je door een hoge betrokkenheid bij je werk, een goede motivatie en een flexibele instelling.


Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding;
 • Affiniteit met digitaal werken en software pakketten als Office en Twinq;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Ervaring in een VvE management of facilitaire functie is een pré;
 • Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele en dynamische organisatie in de vastgoedwereld. Work hard play hard, jouw persoonlijke ontwikkeling en de teamspirit staan bij ons voorop. Wij prijzen onszelf om onze leuke en energieke werksfeer met enthousiaste collega's die het werk nóg leuker maken!


Verder krijg je van ons:

- Uiteraard een marktconform salaris;

- Op fulltime basis heb je in een kalenderjaar 30 vakantiedagen, waarvan er drie collectief kunnen worden vastgesteld om te ontspannen;

- Een gunstige vergoeding voor zakelijke kilometers;

- Een gunstige collectieve pensioenregeling;

- Uitstekende thuiswerkverstrekkingen, indien dit tot je functie behoort;

- Jouw ontwikkeling staat voorop! Denk aan POP-plannen en toegang tot het online training platform GoodHabitz;

- Mogelijkheid tot deelname aan de gezellige borrels en toffe evenementen!


Wie zijn wij?
vb&t VvE diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer van Verenigingen van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE beheer. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt. Wij staan garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. vb&t VvE diensten maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.


Interesse? Wacht dan niet langer!

Sluit deze vacature perfect aan bij jouw ambities en skills? Start dan nu jouw avontuur bij vb&t door te reageren via de sollicitatiebutton. Vergeet niet je cv en motivatie te richten aan Sabrina van Loon. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan even telefonisch contact op met Sabrina via 026-3030602.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.