Junior VvE Manager

Functieomschrijving

Heb jij ongeveer 2 jaar ervaring in het vastgoed of VvE Beheer en ben jij toe aan een volgende stap? Of ben jij net afgestudeerd en heb jij een sterke affiniteit voor het vastgoed en met name voor VvE Beheer? Lees dan heel snel verder! Wij zijn in Den Haag op zoek naar een Junior VvE Manager die ons enthousiaste team wil komen versterken. Het is een veelzijdige baan waarin je veelal zelfstandig te werk gaat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet dragen! Is jouw interesse gewekt? Dan komen wij graag met jou in contact.


Wat ga je doen?

Samen met je directe collega’s ben jij verantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze opdrachtgevers; de Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). In deze dynamische functie ben jij het aanspreekpunt voor de besturen en eigenaars.

Het takenpakket bestaat onder meer uit:

 • Het organiseren, voorzitten en notuleren van vergaderingen;
 • Het uitvoeren en/of opvolgen van actiepunten, voorkomend uit de vergaderingen;
 • Technisch management; voorbereiden en (coördineren) van planmatig onderhoud, monitoren van de opvolging van klachten en de afhandeling van storingen en schades;
 • Financieel management: opstellen van begrotingen, controleren jaarrekening, financiële afwikkeling van vergaderbesluiten en het tijdig beoordelen en accorderen van facturen;
 • Continue meedenken over (proces)verbeteringen binnen de afdeling en de organisatie.

Functievereisten

Wie ben jij?

Als VvE Manager sta jij stevig in je schoenen en durf jij te spreken in vergaderingen. Je werkt resultaatgericht, je communiceert direct en met korte lijnen en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent bereid om 's avonds te werken en je hebt daarom ook geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Tenslotte kenmerk jij jezelf door een hoge betrokkenheid bij je werk, een goede motivatie en een flexibele instelling. Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding;
 • Affiniteit met digitaal werken en software pakketten als Office en Twinq;
 • Fulltime beschikbaarheid;
 • Ervaring in een VvE management of facilitaire functie is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige, fulltime, zelfstandige functie binnen een energieke organisatie;
 • Een stimulerende en inspirerende werkomgeving, waarin je je kunt ontwikkelen;
 • Mogelijkheid om je (onbeperkt) op allerhande onderwerpen te bekwamen middels digitaal leren;
 • Uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
vb&t VvE diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer van Verenigingen van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE beheer. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt. Wij staan garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. vb&t VvE diensten maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.


Interesse?

Sluit deze vacature perfect aan bij jouw ambities en skills? Start dan nu jouw avontuur bij vb&t door te reageren via de sollicitatiebutton.

Door middel van de volgende stappen leren wij jou graag kennen:

Stap 1. Upload jouw cv en motivatie (t.a.v. …)

Stap 2. Wij nemen contact met je op voor een telefonische kennismaking

Stap 3. Maximaal 2 gesprekken met de Recruiter, teamleider en eventueel iemand uit het team

Stap 4. We maken je blij met goede arbeidsvoorwaarden

Stap 5. Je neemt deel aan onze capaciteiten- en persoonlijkheidsmeting

Stap 6. Contract ondertekenen en een warm welkom!

Heb je nog vragen over de vacature of de organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Edith Elberts via 040-2696908. Heb je verder nog algemene vragen? Stel deze dan aan ons HR team via hr@vbtgroep.nl.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.