Medewerker contracten en verzekeringen

Functieomschrijving

Medewerker contracten en verzekeringen | Eindhoven of Arnhem | 28 - 40 uur per week


Voor ons team van vb&t Verzekeringen zijn we op zoek naar een klantgerichte en commerciële topper die de uitdaging ziet in het realiseren van goede prijzen en betere voorwaarden voor onze klanten! Je staat hierbij graag zowel intern als extern in contact met de klant en begrijpt de kracht van goede communicatie. Is dit de vervolgstap waar jij naar op zoek bent? Reageer dan snel!


Wat ga je doen?
Het beheren en besturen van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) is een breed en boeiend vak. Voor vb&t VvE Diensten is dit corebusiness, waarbij onze VvE managers een sleutelpositie vervullen.

Centraal inkopen om hiermee een betere prijs en betere voorwaarden voor onze klanten (VvE’s) te bedingen speelt een steeds belangrijkere rol in onze dienstverlening. Hierbij speelt niet alleen het contact met leveranciers een belangrijke rol, maar ook de communicatie naar de VvE’s.

Centraal inkopen speelt met name bij: energie, liftonderhoud, servicecontracten, verzekeren e.d..

Daarom zijn wij op zoek naar een medewerker die op diverse niveaus kan schakelen en het leuk en uitdagend vindt om voor onze klanten een goede inkoop te organiseren. Daarbij speelt verzekeren een belangrijke rol, de belangrijkste taken die bij verzekeren horen zijn:

 • Aanvragen van offertes voor VvE’s
 • Bespreken van opgestelde adviezen met besturen van VvE’s
 • Afsluiten en opzeggen van verzekeringen
 • Zorgen voor tijdige en adequate taxaties

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent een collegiale en accurate aanpakker die kan communiceren met de externe en interne klant. Resultaatgericht en afspraak is afspraak zijn woorden die bij je passen. Je hebt een hoge betrokkenheid bij je werk en de klant en een gemotiveerde flexibele instelling.

Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.


Je beschikt bij voorkeur over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van inkoopprocessen en verzekeringen is absoluut een pré;
 • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • Affiniteit en ervaring met digitale processen en digitaal werken is een absolute pré.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele en dynamische organisatie in de vastgoedwereld. Work hard play hard, jouw persoonlijke ontwikkeling en de teamspirit staan bij ons voorop. Wij prijzen onszelf om onze leuke en energieke werksfeer met enthousiaste collega’s die het werk nóg leuker maken!

Verder krijg je van ons:

 • Uiteraard een marktconform salaris;
 • Op fulltime basis heb je in een kalenderjaar 30 vakantiedagen;
 • Een goede vergoeding voor zakelijke kilometers;
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werk kilometers;
 • Een gunstige collectieve pensioenregeling;
 • Uitstekende thuiswerkverstrekkingen en een thuiswerkvergoeding;
 • Jouw ontwikkeling staat voorop! Denk aan POP-plannen en toegang tot het online training platform GoodHabitz;
 • Neem deel aan de gezellige borrels en toffe evenementen.

Wie zijn wij?
vb&t VvE Diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer van Verenigingen van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE beheer. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt. Wij staan garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. vb&t VvE Diensten maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.


Interesse?
Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit om zo snel mogelijk je interesse kenbaar te maken door te solliciteren middels de sollicitatiebutton op deze pagina! Vergeet niet je motivatie te richten aan Hans van de Ven, Directeur vb&t VvE Diensten. Wil je meer informatie over de functie, bel dan even met hem via: 040-2696982.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.