Medewerker debiteurenadministratie

Functieomschrijving

Medewerker debiteurenadministratie - Eindhoven - 40 uur

Ga jij deze financieel administratieve uitdaging aan? Voor ons team van de financiële administratie in Eindhoven zijn we namelijk op zoek naar een communicatief vaardige en accurate financiële topper! In deze functie ga je samen met je team aan de slag om de administratieve verwerking van het vastgoed van onze opdrachtgevers vlot te laten verlopen. Spreekt de functie je aan? Reageer dan snel!


Wat ga je doen?

Je bent ondersteunend in het bewaken van de kwaliteit, voortgang en tijdige verwerking van het administratieve beheer voor de Verenigingen van Eigenaars die wij in beheer hebben. Waarbij je werkzaamheden specifiek gericht zijn op debiteurenbeheer.


Je zal onder andere bezig zijn met:

 • Het dagelijks verwerken van de bankmutaties;
 • Het behandelen, tijdig uit handen geven en verder afhandelen van incassodossiers;
 • Het op een correcte wijze telefonisch/digitaal afhandelen van contacten met eigenaren;
 • Het telefonisch nabellen van eigenaren met achterstanden en het treffen van betalingsregelingen;
 • Het opstellen van facturen inzake doorbelastingen aan eigenaren, maandelijkse prolongatie van bijdragen en de incasso daarvan;
 • Het dagelijks verwerken van machtigingen en gegevensformulieren;
 • Behandeling van mail en telefonisch contact met eigenaren van de Verenigingen van Eigenaars.

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent een praktische, enthousiaste aanpakker, communicatief vaardig en gaat een lastig gesprek niet uit de weg. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Je gaat nauwkeurig en resultaatgericht te werk en bent besluitvaardig, direct en correct. Daarnaast werk je graag volgens afspraak-is-afspraak. Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.


Verder beschik je over:

 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO-niveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een financieel administratieve functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met digitale processen en digitaal werken is een absolute pré.


Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige, zelfstandige functie binnen een energieke organisatie;
 • Een stimulerende en inspirerende werkomgeving, waarin je je kunt ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om je op allerhande onderwerpen te ontwikkelen middels digitaal leren;
 • En uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij?

vb&t VvE diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer voor Verenigingen van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE beheer. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt.

vb&t VvE diensten, beschikt over jarenlange ervaring, een sterk team van enthousiaste en betrokken specialisten op het gebied VvE management, techniek en financiën. Zij bieden alle expertise die een vereniging nodig heeft. Maar vooral staan zij garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. Dat zijn de kernwaarden van vb&t VvE diensten.


Interesse?

Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit om zo snel mogelijk per mail je interesse kenbaar te maken door te solliciteren via de sollicitatiebutton op onze website óf door een motivatie met cv te mailen naar hr@vbtgroep.nl, ter attentie van Koen Bergmans. Heb je vragen over de vacature, bel dan even met hem via: 040-2696935.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.