Traineeship VvE Manager

Functieomschrijving

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij een servicegericht en een geboren manager? Lees dan snel verder want dan kan jij ons leuke team in Maastricht versterken als trainee VvE Manager. Als VvE Manager zit je vergaderingen bij en ben jij het aanspreekpunt voor de besturen en eigenaars. In deze veelzijdige functie werk je effectief naar een optimale klanttevredenheid. In ons traineetraject leiden we je binnen een jaar op tot vakvolwassen VvE manager. Dit doe je middels een gevarieerd programma waarin theorie en praktijk samenkomen.


Wat ga je doen?

Samen met jouw directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze opdrachtgevers; de Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). In deze veelzijdige functie ben jij het aanspreekpunt voor de besturen en eigenaars.

Het takenpakket bestaat onder meer uit:

 • Het organiseren, voorzitten en notuleren van vergaderingen;
 • Het uitvoeren en/of opvolgen van actiepunten, voorkomend uit de vergaderingen;
 • Technisch management; voorbereiden en (coördineren) van planmatig onderhoud, monitoren van de opvolging van klachten en de afhandeling van storingen en schades;
 • Financieel management: opstellen van begrotingen, controleren jaarrekening, financiële afwikkeling van vergaderbesluiten en het tijdig beoordelen en accorderen van facturen;
 • Continue meedenken over (proces)verbeteringen binnen de afdeling en de organisatie.

Functievereisten

Wie ben jij?

Als VvE Manager sta je stevig in je schoenen en ben je stressbestendig. Je weet van aanpakken en met jouw collegialiteit sta je collega’s bij waar nodig. Accuraat werken is voor jou vanzelfsprekend. Tenslotte kenmerk jij je door een hoge betrokkenheid bij je werk, een goede motivatie en een flexibele instelling. Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding;
 • Affiniteit met digitaal werken en software pakketten als Office en Twinq;
 • Ervaring in een VvE management of facilitaire functie is een pré.


Wat bieden wij jou?
Een gedegen opleidingstraject tot VvE manager; een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele en dynamische organisatie in de vastgoedwereld. Work hard play hard, jouw persoonlijke ontwikkeling en de teamspirit staan bij ons voorop. Wij prijzen onszelf om onze leuke en energieke werksfeer met enthousiaste collega’s die het werk nóg leuker maken!

  • Uiteraard een marktconform salaris;
  • Op fulltime basis heb je in een kalenderjaar 30 vakantiedagen, waarvan er drie collectief kunnen worden vastgesteld om te ontspannen;
  • Een goede zakelijke kilometervergoeding;
  • Een gunstige collectieve pensioenregeling;
  • Uitstekende thuiswerkverstrekkingen;
  • Jouw ontwikkeling staat voorop! Denk aan POP-plannen en toegang tot het online training platform GoodHabitz;
  • Neem deel aan de gezellige borrels en toffe evenementen.


Wie zijn wij?
vb&t VvE diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer van Verenigingen van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE beheer. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt. Wij staan garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. vb&t VvE diensten maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.


Interesse?
Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Je kunt direct solliciteren via de sollicitatiebutton op onze website. Verder mag je ook jouw interesse kenbaar maken door je cv en motivatiebrief te mailen naar hr@vbtgroep.nl ter attentie van Sanne Feron, Teamleider VvE Diensten Maastricht. Wil je meer informatie over de functie, neem dan even telefonisch contact op met Edith Elberts via: 040-2696908.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.