Woninginspecteur

Functieomschrijving

Woninginspecteur | Regio Breda | 32 - 40 uur per week

Ben jij opzoek naar een functie waarbij je veel op pad bent? Je een gezellige club collega’s hebt én je op regelmatige basis woningzoekers blij maakt met een nieuwe woning? Dan is onze functie van Woninginspecteur de uitdaging voor jou! Lees snel verder!
vb&t Verhuurmakelaars is opzoek naar een nieuwe collega ter uitbereiding van haar team. Voor onze regio Breda zijn wij op zoek naar een commerciële en servicegerichte Woninginspecteur met enige technische basiskennis.

Wat ga je doen?
Als woninginspecteur inspecteer jij woningen voor onze opdrachtgevers. Na een huuropzegging ga je langs bij de huidige huurder om de woning te inspecteren. Tijdens deze afspraak maak je afspraken over de opleverstaat welke jij rapporteert. Bij de sleutelinname controleer jij of de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Daarnaast verzorg je sleuteluitgiftes aan nieuwe huurders. Het opvolgen van onderhoudszaken naar aanleiding van inspecties en het doen van voorstellen tot verhuur bevorderende maatregelen en onderhoud behoort ook tot je dagelijkse werkzaamheden.

Ben je benieuwd hoe het is om aan de slag te gaan als Woninginspecteur bij vb&t? Bekijk dan hier het interview met een van onze huidige Woninginspecteurs op onze website: https://www.vbtgroep.nl/interview-maud/

Functievereisten

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
 • Een aantal jaren relevante werkervaring;
 • Affiniteit en ervaring met digitale processen en digitaal werken;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
 • Rijbewijs B;
 • Het vermogen om met verschillende type mensen om te gaan;

Tenslotte ben je woonachtig in regio Breda.


Jij bent punctueel en komt je afspraken en beloftes na. Je bent collegiaal, betrouwbaar, zelfstandig, gedisciplineerd en communicatief vaardig. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en heb je geen moeite met ad hoc werkzaamheden. Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.


Verder krijg je van ons:

 • Een afwisselende en zelfstandige baan;
 • Thuiswerkmogelijkheden en verstrekkingen voor je thuiswerkplek;
 • Een marktconform salaris;
 • Een auto van de zaak (mogelijkheid tot privé gebruik), laptop, telefoon en IPad.
 • 30 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Een gunstige collectieve pensioenregeling;
 • Veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling. Denk aan POP-plannen en toegang tot het online training platform GoodHabitz;
 • Neem deel aan onze gezellige borrels en toffe evenementen.


Wie zijn wij?
vb&t Verhuurmakelaars is onderdeel van vb&t Vastgoedmanagement. Dit is een toekomstgerichte en dynamische vastgoedmanagementorganisatie die namens haar opdrachtgevers zowel woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden als (semi)openbare gebouwen beheert. vb&t Vastgoedmanagement maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.


Interesse?
Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Aarzel niet en schrijf of mail ons vandaag nog je motivatie met CV. Reageren kan via sollicitatiebutton op deze pagina.

Jouw sollicitatie kun je richten aan:
vb&t Verhuurmakelaars, t.a.v. Annemieke Voets, Teamleider Verhuur Buitendienst regio Zuid.

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact met haar op via: 06-31042365 of annemieke@vbtverhuurmakelaars.nl.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.