Overslaan naar content

Facilitair Vastgoed beheerder

Utrecht, Utrecht, Nederlandvb&t VvE diensten

Functieomschrijving

Facilitair Vastgoed beheerder | Utrecht | 32 - 40 uur per week


Word jij blij van een veelzijdige spilfunctie, waarbij je als regisseur je organisatietalent optimaal kunt inzetten?
Als Facilitair Vastgoed beheerder krijg je de vrijheid om zelfstandig je werk in te delen en mee te bouwen aan het optimaliseren van onze dienstverlening?
Kom jij het gezellige vb&t team in Utrecht versterken?

Als Facilitair Vastgoed beheerder (interne functienaam VvE manager) ben je verantwoordelijk voor het managen van een VvE ofwel een Vereniging van Eigenaars. Bij een gebouw als een appartementencomplex met meerdere eigenaars ben je in Nederland verplicht een vereniging van eigenaars op te richten (VvE). De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud van de buitenkant van het pand en gezamenlijke voorzieningen zoals een garage, hal en lift(en).
Eens per jaar vergadert het VvE bestuur, onder leiding van de Facilitair Vastgoed beheerder. De actiepunten die voortkomen uit de vergadering moeten worden voorbereid en worden uitgevoerd, dit behoort tot één van jouw taken. Denk hierbij aan het (laten) uitvoeren van technisch onderhoud door Technisch Manager, opstellen van financiële overzichten, voorbereiden van vergaderingen en beantwoorden van vragen. Om het technisch management optimaal te kunnen uitvoeren werk je intensief samen met je collega Technisch Manager. Kortom, een zeer veelzijdige spilfunctie waarbij relatiemanagement een belangrijke rol speelt.

Puntsgewijs zien jouw belangrijkste verantwoordelijkheden er als volgt uit:

 • Het bijwonen en/of voorzitten van (avond)vergaderingen en het opstellen van de notulen;
 • Het uitvoeren van actiepunten van de Vergadering van Eigenaars;
 • Het voorbereiden en (coördineren) van planmatig onderhoud, monitoren en opvolging van meldingen en afhandeling van storingen en schades;
 • Het opstellen van begrotingen, controleren van de jaarrekening en het tijdig beoordelen en accorderen van facturen voor de verenigingen;
 • Het proactief meedenken op het gebied van procesverbetering;

Vereisten

Wie ben jij?

Ervaring is mooi meegenomen, maar is zeker geen vereiste. We zoeken met name een collega, die graag zelfstandig werkt (in en met een team), graag zijn/haar eigen agenda bepaalt. Iemand die met veel verschillende mensen makkelijk kan communiceren en prioriteiten kan stellen. En verder is het belangrijk dat je kunt overzien, het leuk vindt om te organiseren, je behulpzaam ben maar ook kan begrenzen.

Als VvE manager sta je stevig in je schoenen, ben je niet bang om voor een groep te spreken. Verder breng je mee:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Een rijbewijs B;
 • Je bent flexibel inzetbaar in het vergaderseizoen (jan t/m juni), 1-2 avonden per week;
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord- als geschrift.


Wat bieden wij jou?
We bieden je een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Een functie waarin jij jouw kennis en ambitie kwijt kunt en je de ruimte krijgt hier zelf een invulling aan te geven. Verder bieden we:

 • Een salaris €3000 - €4200 o.b.v. fulltime, afhankelijk van wat je meeneemt aan opleiding, kennis en ervaring;
 • 30 vakantie dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een woon- werk kilometer vergoeding en een aantrekkelijke vergoeding voor zakelijke kilometers;
 • Een gunstige collectieve pensioenregeling;
 • Uitstekende thuiswerkverstrekkingen en een thuiswerkvergoeding;
 • Voldoende ruimte voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Zo krijg je toegang tot een online training platform met meer dan 250 trainingen;


Wie zijn wij?

vb&t VvE diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer van Verenigingen van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE beheer. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt. Wij staan garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. vb&t VvE diensten maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.

Benieuwd hoe het is om te werken als VvE Manager? Bekijk dan hieronder het filmpje:

Interesse? Wacht dan niet langer!
Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Je kunt direct solliciteren via de sollicitatiebutton op onze website. Verder mag je ook jouw interesse kenbaar maken door je cv en motivatiebrief te mailen naar hr@vbtgroep.nl ter attentie van Floris Meewis, Frontoffice Manager VvE diensten. Wil je meer informatie over de functie, neem dan even telefonisch contact met hem op via: 06-51518735.


Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure en voordat je gaat starten hebben wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of